Bemutatkozás

Tanulmányaimat Ybl Miklós főiskolán és a lipcsei HTWK egyetemen folytattam. A mesterképzés elvégezése után nagyobb építész irodákban (pl. Axis, Bánáti Hartvig, Atlant) majd kivitelezéseken műszaki ellenőrként is sok tapasztalatot szereztem magyarországi és ausztriai projekteken. Jelenleg saját tervezési munkáim mellett Vermes Dóra kolléganőmmel belsőépítészeti tervezési munkákat vállalunk, ahol művezetést és tervezői projekt managementet végzek.

Építészként fontosnak tartom, az épített környezet minőségét, ezért arra törekszem, hogy az általam tervezett épületek mindig magas építészeti minőséget képviseljenek. Nagyon fontosnak tartom, hogy a tervek és ezáltal a megvalósult épületek teljes összhangban legyenek a megrendelő által megfogalmazott igényekkel, valamint a műszaki és formai követelményekkel. A külső és belső terek harmonikus kapcsolata, azok racionális elveken alapuló kialakítása mind hozzájárul a minőségi élettér kialakításához. Többek között ezért is dolgozom szoros együttműködésben belsőépítészekkel és kivitelezőkkel, kisérem végig a tervek elkészülte után, a ház épülését és a tulajdonosokkal kapcsolatot tartva annak időbeli fejlődését.

Célom, hogy minden esetben olyan otthont tervezzek a megbízónak, a megbízóval együtt, ami teljesen kielégíti az elképzelt igényeket, logikus és jól használható, továbbá amelyet az ott lakók szeretnek és jól érzik magukat benne.

Balogh Attila Zsombor

Nullam quis risus eget urna mollis ornare vel eu leo. Aenean lacinia bibendum nulla sed