Gyakran Ismételt Kérdések

Ha összhangot szeretnél ingatlanod egészében, ha szeretnél egyedi megoldásokat és egyedi bútorokat, ha bizonytalan vagy a stílust illetően vagy ha több stílus is tetszik és nem tudsz dönteni. Amennyiben szeretnéd profi, megbízható és minőségi (a tervező által többszörösen tesztelt és kiválogatott) forgalmazóktól rendelni és ha szeretnél innovatív, különleges anyagokat ingatlanodban, érdemes lesz velünk dolgoznod.

Hangulattáblákat és bútortáblákat, fotórealisztikus látványterveket, a látványterveken szereplő anyagok és bútorok listáját, valamint a kiviteli tervcsomagot.

A kiviteli tervcsomag építési-bontási tervet, vizes kiállási tervet, burkolási tervet, világítási tervet, a szerelvényeket tartalmazó tervet, álmennyezeti tervet, berendezési tervet, falnézeteket , egyedi bútorterveket és szükség esetén  részletrajzokat tartalmaz.

18 000 Ft / nm-től indul a tervezési csomag díja.

Igen, van, hogy a megrendelő csak a látványtervezés szakaszáig kéri a szolgáltatásokat. Ebben az esetben a következőket tartalmazza a tervezési csomag: berendezési tervek, hangulattáblák, bútortáblák, a látványterveken szereplő anyagok és bútorok listája és látványtervek.

Ugyan a belsőépítészeti tervezés lényege, hogy a teljes belső tér egy egységesen átgondolt, egyedi jelleget kapjon, mégis van, hogy pl. a kiszolgáló helyiségeket nem kéri a megrendelő megtervezésre. 

A belsőépítészet az építészettel szorosan összefüggő ágazat, így még az újonnan épülő ház engedélyeztetése előtt a legideálisabb enteriőrtervezőt fogadni. Ezáltal a két tervező közösen tudja kialakítani a tereket a megrendelő igényei szerint. 

Nullam quis risus eget urna mollis ornare vel eu leo. Aenean lacinia bibendum nulla sed