Belsőépítészet

téralakítás egyedi bútorok tervezésével, exkluzív és egyedi otthonok teremtése különböző modern technológiák, személyre szabott megoldások segítségével

Lakberendezés

téralakítás kevesebb szerkezeti átalakítással, az igények és lehetőségek összehangolása az otthonteremtés folyamatában

Tanácsadás

kérdéseidre választ kaphatsz, akár már az ingatlanvásárlás előtt vagy meglévő ingatlanoddal kapcsolatban is tanácsokkal állunk rendelkezésedre

Home Staging

a lakás felfrissítése, gyors átalakítása néhány új bútor és kiegészítő segítségével, hogy mielőbb és minél jobb áron ki vagy el lehessen adni

Rólunk

A Pure Creative Designs, nevéhez híven a belsőépítészeti tervezés során nagy hangsúlyt fektet a harmóniára és a letisztultságra. A lehető legmagasabb színvonalú tervek elkészítése érdekében építészekkel és látványtervezőkkel közösen dolgozunk.

Portfóliónkban a magánlakások és kiadásra szánt ingatlanok mellett kereskedelmi célú projektek: éttermek, irodák és üzletek is megtalálhatók. Számunkra a kivitelezési csapat biztosítása, illetve a kiviteli munkálatok ellenőrzése sem jelent gondot, mivel ebben is több éves tapasztalattal rendelkezünk. A tervezést a nyugati szemléletmód jellemzi, hiszen enteriőrtervezőnk, Vermes Dóra Amerikában és Angliában élt, tanulmányait pedig egy londoni design iskolában végezte. Gyakorlatát egy Új-Delhiben lévő és egy budapesti tervezőirodánál töltötte.

Küldetés:

Az élettér kialakítása nem egyszeri kiadás, hanem egy hosszútávú befektetés. Befektetés, mert értéknövelő befolyása bizonyított és mert a funkcionálisan jól átgondolt, esztétikus térnek pozitív élettani hatása van.

A Pure Creative Designs célja nem egy egyszerű belsőépítészeti szolgáltatás. Üzletpolitikánk a legnagyobb hangsúlyt arra fekteti, hogy pontosan megismerje az ügyfeleket, majd egy alapos tervezés után ne csupán elégedettek legyenek az eredménnyel, hanem évek múlva is szerelmesek legyenek ingatlanukba.

Publikációk, tagságok:

Projektek

Gyakran Ismételt Kérdések

  • Mikor érdemes tervezőt fogadni?

Ha összhangot szeretnél a lakás egészében, ha szeretnél egyedi megoldásokat vagy egyedi bútorokat, ha bizonytalan vagy a stílust illetően, ha több stílus is tetszik és nem tudsz dönteni, ha szeretnéd profi, megbízható és minőségi (a tervező által többszörösen tesztelt és kiválogatott) forgalmazóktól rendelni, ha nyitott vagy az innovatív, különleges anyagokra.

  • Mit tartalmaz a belsőépítészeti dokumentáció?

Hangulattáblákat és bútortáblákat, látványterveket, a látványterveken szereplő anyagok és bútorok listáját, valamint a kiviteli tervcsomagot.

  • Mit tartalmaz a kiviteli tervcsomag?

A kiviteli tervcsomag építési-bontási tervet, gépészeti tervet, burkolási tervet,világítási és kapcsolási tervet, álmennyezet tervet, berendezési tervet, falnézeteket és azok burkolási terveit, bútorterveket és részletrajzokat tartalmaz.

  • Milyen áron mozog egy belsőépítészeti dokumentáció?

12 000 Ft / nm-től indul a tervezési csomag díja.

  • Lehet csak látványterveket kérni?

Igen, van, hogy a megrendelő csak a látványtervezés szakaszáig kéri a szolgáltatásokat. Ebben az esetben a következőket tartalmazza a tervezési csomag: berendezési tervek, hangulattáblák, bútortáblák, a látványterveken szereplő anyagok és bútorok listája és látványtervek.

  • Van mód csak bizonyos helyiségekre tervezést kérni?

Ugyan a belsőépítészeti tervezés lényege, hogy a teljes belső tér egy egységesen átgondolt, egyedi jelleget kapjon, mégis van, hogy nem áll a megrendelő módjában minden helyiséget designerrel megterveztetni. Ilyen esetben van lehetőség csak a választott helyiségekre kérni árajánlatot.

  • Újonnan épülő ház esetében mikor érdemes az enteriőr tervezőt bevonni?

A belsőépítészet az építészettel szorosan összefüggő ágazat, így még az újonnan épülő ház engedélyeztetése előtt a legideálisabb enteriőrtervezőt fogadni. Ezáltal a két tervező közösen tudja kialakítani a tereket a megrendelő igényei szerint.

Díjbecslés

Érdekel ingatlanod becsült tervezési díja? Töltsd ki a mezőket és elküldjük Neked előzetes kalkulációnkat!