Belsőépítészet

téralakítás egyedi bútorok tervezésével, exkluzív és egyedi otthonok teremtése különböző modern technológiák, személyre szabott megoldások segítségével

Lakberendezés

téralakítás kevesebb szerkezeti átalakítással, az igények és lehetőségek összehangolása az otthonteremtés folyamatában

Tanácsadás

kérdéseidre választ kaphatsz, akár már az ingatlanvásárlás előtt vagy meglévő ingatlanoddal kapcsolatban is tanácsokkal állunk rendelkezésedre

Home Staging

a lakás felfrissítése, gyors átalakítása néhány új bútor és kiegészítő segítségével, hogy mielőbb és minél jobb áron ki vagy el lehessen adni

Rólunk

Vermes Dóra enteriőrtervező és idegenforgalmi közgazdász vagyok. A londoni KLC School of Design és a budapesti Junior Art Center képzésein tanultam belsőépítészeti tervezést és látványtervezést. . Angliában és Amerikában is éltem, így a nyugati szemléletmód megjelenik munkáimban. A letisztultságot stílustól függetlenül fontosnak tartom, amiről a Pure Creative Designs cégnév is árulkodik. 3 éve dolgozom szabadúszóként, munkáim során építészekkel és látványtervezőkkel kooperálok a lehető legjobb és leghatékonyabb végeredmény érdekében. Magán megrendelőkön kívül építész irodáknak is tervezek projekt alapon, valamint volt szerencsém egy kéthetes üzleti útra Új-Delhibe, ahol egy ottani tervező irodával dolgoztam tervező partnerként.

Főbb kooperációs partnerek:

Balogh Attila – okleveles építész, műszaki ellenőr

Gódor Bálint – látványtervező

Publikációk, tagságok:

Cikk a tervezőről

Publikációk a Homeinfo oldalán

Publikációk a Lakberinfo oldalán

Lakberendezők Országos Szövetsége

Projektek

Gyakran Ismételt Kérdések

  • Mikor érdemes tervezőt fogadni?

Ha összhangot szeretnél a lakás egészében, ha szeretnél egyedi megoldásokat vagy egyedi bútorokat, ha bizonytalan vagy a stílust illetően, ha több stílus is tetszik és nem tudsz dönteni, ha szeretnéd profi, megbízható és minőségi (a tervező által többszörösen tesztelt és kiválogatott) forgalmazóktól rendelni, ha nyitott vagy az innovatív, különleges anyagokra.

  • Mit tartalmaz a belsőépítészeti dokumentáció?

Hangulattáblákat és bútortáblákat, látványterveket, a látványterveken szereplő anyagok és bútorok listáját, valamint a kiviteli tervcsomagot.

  • Mit tartalmaz a kiviteli tervcsomag?

A kiviteli tervcsomag építési-bontási tervet, gépészeti tervet, burkolási tervet,világítási és kapcsolási tervet, álmennyezet tervet, berendezési tervet, falnézeteket és azok burkolási terveit, bútorterveket és részletrajzokat tartalmaz.

  • Milyen áron mozog egy belsőépítészeti dokumentáció?

50 és 120 nm közötti méretű ingatlanok esetében nettó 8500-10 000 Ft / nm ár között mozog a csomag díja.

  • Lehet csak látványterveket kérni?

Igen, van, hogy a megrendelő csak a látványtervezés szakaszáig kéri a szolgáltatásokat. Ebben az esetben a következőket tartalmazza a tervezési csomag: berendezési tervek, hangulattáblák, bútortáblák, a látványterveken szereplő anyagok és bútorok listája és látványtervek. A csomag becsült díja: nettó 5500-6500 Ft / nm.

  • Van mód csak bizonyos helyiségekre tervezést kérni?

Ugyan a belsőépítészeti tervezés lényege, hogy a teljes belső tér egy egységesen átgondolt, egyedi jelleget kapjon, mégis van, hogy nem áll a megrendelő módjában minden helyiséget designerrel megterveztetni. Ilyen esetben van lehetőség csak a választott helyiségekre kérni árajánlatot.

  • Újonnan épülő ház esetében mikor érdemes az enteriőr tervezőt bevonni?

A belsőépítészet az építészettel szorosan összefüggő ágazat, így még az újonnan épülő ház engedélyeztetése előtt a legideálisabb enteriőrtervezőt fogadni. Ezáltal a két tervező közösen tudja kialakítani a tereket a megrendelő igényei szerint.

Díjbecslés

Érdekel ingatlanod becsült tervezési díja? Töltsd ki a mezőket és elküldjük Neked előzetes kalkulációnkat!