Pécs belvárosában található az olasz ruhaüzlet, amelynek egy boltíves helyiség ad otthont.

Erre a projektre kevés idő állt rendelkezésre, hiszen minél hamarabb nyitni szerettek volna a tulajdonosok. Ez leszűkíti az anyaghasználat lehetőségeit, így ennek a kritériumnak is meg kellett felelni a tervezéskor. A bejárattal szemben egy hangsúlyos falat alakítottam ki, amelyhez egy aranyló tapétát választottam, ezzel kiválasztva az egyik meghatározó színt, amely többek között a tükrökön és függönyön is megjelenik. A pult kiemelkedését a hangsúlyos fal előtt a rajta lévő 3D-s panelek segítik elő. A pult letisztultságát és modernségét a magasfényű lapok erősítik.

A próbafülke a pulttól könnyen belátható helyen nyert elhelyezést. Az elegancia jegyében egy divatos sötétzöld színt választottam, mint kiegészítő szín, amely az ülőkéken jelenik meg.

Az üzlet bejáratánál a kirakaton kívül egy másik kihívás is fogadott: egy konvektor, amelyet kicserélni nem volt lehetőség, így ennek takarásáról kellett gondoskodni. Ez perforált fémlemezzel történt meg. A bolt közepén egy installációt helyeztem el, amely a kirakathoz hasonlóan egy emelvényen látható, ahol ajándék dobozok tetején a táskák bemutatására kerül sor. A kirakat pedig az álló babák helyett, mozgásban lévő nőket hivatott ábrázolni: a vásárlás után hazasétáló és a ruhát próbáló karakterek személyében.