Egy budai újépítésű lakás megtervezésére kért egy fiatal ügyfél, amelyre két verzió készült. Az első verzió egy letisztultabb minimál stílusirányzatot képvisel, a második pedig, egy játékosabb, melegebb mása az elsőnek.

Az ügyfél kérése a hálószoba, nappali és előszoba térelválasztására üvegfal használata volt, így az előszobába érkezve tágas térérzetet keltő, világos látvány fogad minket.

Az előszobából a nappaliba lépve az ülőgarnitúrához érünk, amellyel szemben egy szekrénybe épített TV fal és egy biokandalló látható. A két elemet egy pult köti össze, amelyen dísztárgyak lettek elhelyezve.

A nappali bejáratának másik oldalán, egy légtérben a nappalival található a konyha. A konyhát az étkezőasztal köti össze a nappalival, amelynek másodlagos, irodai funkciója is van, az ügyfél kérése szerint. Az asztal fölötti rolós tároló az irodai eszközök elrejtésére alkalmas.

Az ülögarnitúrával szemben állva átlátunk a hálószobába. Az első verzió ipari design elemeket tartalmaz, míg a második, egy otthonosabb eleganciát tükröz.

A hálószobában az első verzión egy természetes parafa burkolat található az ágy mögötti falon, míg a második esetben egy 3D hatású tapéta.

A fürdőszoba első verziójánál a mahagóni fa és a sötétszürke kőburkolat kontrasztját figyelhetjük meg, a második megoldásnál dió fa és világosszürke csempe látható. A szürke letisztult hangulatot mindkét esetben a fa használata teszi barátságossá és hívogatóvá.

WC-ből három verzió is készült, az első férfias eleganciát tükröz, a második letisztult tisztaság érzetét kelti. A harmadik megoldásnál ugyan a törtfehér szín dominál, a szürke falfülke kialakításával mégis megbomlik a második verzión érezhető puritán hangulat.